Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija na nogama

Težak zločin u omiljenom turističkom odredištu: Muškarac seksualno napastovao dvije žene, a zatim ih bacio s mosta

Muškarac je napao dvije žene u blizini dvorca Neuschwanstein u južnoj Njemačkoj, a jedna žena je umrla.

Prema prvim informacijama dvije su žene bile na mostu Marienbrücke, uskom pješačkom mostu koji prelazi klanac na visini od oko 90 metara, kada su napadnute.

Prema njemačkom Bildu, 31-godišnji muškarac prvo je seksualno napao dvije žene u popularnoj turističkoj atrakciji u srijedu poslijepodne. Nakon toga je došlo do tučnjave, prije nego što ih je muškarac obje bacio preko ograde i u klanac. Jedna od žrtava je preminula.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija sve istražuje Otkriveni novi detalji stravičnog zločina u Pančevu: Supruga se nekoliko dana prije tragedije žalila susjedima

Pročitajte i ovo Ilustracija stravična ubojstva Poznati detalji teškog zločina u Pančevu: "Nje već 12 sati nije bilo na internetu, potrebna mi je vaša pomoć"

Policija je rekla da je druga žena teško ozlijeđena te da je pokrenuta opsežna policijska operacija u turističkoj atrakciji.

Napad se navodno dogodio na ulazu u most, koji je iznimno popularan jer nudi slikovit pogled na dvorac Neuschwanstein - koji je navodno bio inspiracija za Disneyjev dvorac.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene