Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija sve istražuje

Otkriveni novi detalji stravičnog zločina u Pančevu: Supruga se nekoliko dana prije tragedije žalila susjedima

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Sumnja se da je muškarac u Pančevu ubio svoju suprugu nožem, zatim ugušio sina jastukom pa presudio i sebi.

Otkrivaju se novi detalji stravičnog zločina u Pančevu, u kojem je muškarac ubio suprugu (50), sina (9) pa presudio sebi. Sumnja se da su majka i sin ubijeni u subotu navečer, a tijela su pronađena u ponedjeljak u jedan ujutro.

Uspaničena Ruskinja je kontaktirala svoje prijateljice i zamolila ih da odu do obiteljskog stana koji je obitelj kupila prije dva mjeseca.

Prijatelji, koji su došli s policijom, zatekli su stravičan prizor - žena je ubijena nožem, a sin je ugušen poplunom ili jastukom. Pretpostavlja se da je sin ubijen dok je spavao.

"Tada se A. (46) objesio. Pretpostavlja se da se zločin dogodio u subotu, a susjeda je rekla da je kobnog dana čula svađu", rekao je izvor za Kurir.rs.

Neki su susjedi rekli kako su čuli da se ubijena O. G. žalila da joj suprug ima psihičkih problema. "To se dogodilo dva dana prije tragedije, a žena je govorila da joj je muž užasno šutljiv, da ima napadaje panike i da ne prepoznaje vlastitog sina", zaključio je izvor.

Pročitajte i ovo Ilustracija stravična ubojstva Poznati detalji teškog zločina u Pančevu: "Nje već 12 sati nije bilo na internetu, potrebna mi je vaša pomoć"

Obitelj je iz Rusije pobjegla zbog mobilizacije, a u Srbiji su željeli izgraditi novi život. Majka je radila kao neonatolog, a otac kao kirurg, saznala je Nova.rs.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene