Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Papa Franjo je poslao poruku svijetu. Od samopomoći do vica, na svojim ulaznim vratima Papa je objesio natpis kojim je poručio ljudima da "prestanu grintati i poboljšaju svoj život".


Ako se netko pitao što papa Franjo misli o ljudima koji se stalno žale, odgovor je izvješen na vratima njegova skromnog stana u Vatikanu, "NE KUKAJTE".

Vezani članci Papa Franjo Stižu novi detalji o stanju pape Franje: U bolnici je zbog osobe koja mu je već jednom spasila život. "Rekao mi je - moraš..." papa Franjo Papa Franjo u rimskoj bolnici Gemelli: Iz Vatikana otkrili razlog njegove hospitalizacije

Na talijanskom jeziku i slovima u crveno-plavoj boji piše da "prekršitelji pate od sindroma stalnog osjećaja žrtve, kao i od manjka humora te sposobnosti rješavanja problema".

Fotografija znaka objavljena je na internetskoj stranici Vatikan Insider, a potvrdio ju je urednik Andrea Torinelli, novinar blizak Franji koji je Papu intervjuirao nekoliko puta.

"Kazna se udvostručuje ako se prekršaj počini u prisutnosti djece. Da biste iz sebe izvukli ono najbolje, koncentrirajte se na svoj potencijal, a ne na svoja ograničenja", stoji u dodatku teksta.

I na kraju zaključak: "Prestanite grintati i poboljšajte svoj život".

Znak je Papi nedavno dao talijanski psiholog i autor knjiga o samopomoći Salvo Noe. Franjo mu je tada obećao da će iz vica staviti znak na ulazna vrata svog stana. (HINA)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju