Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća

Lančani sudar 63 vozila, najmanje četvero mrtvih, više od 30 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti prema Ljubljani tijekom poslijepodneva dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo 55 automobila.

Kako javljaju slovenski mediji, više osoba je ozlijeđeno. Zbog prometne nesreće za sav je promet zatvorena autocesta kod izlaza Senožeče i Nanos - u oba smjera.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Predsjednik Milanović sudjelovao na sastanku povodom obilježavanja 20 godina članstva Slovenije u EU, 22. travnja 2024. okupljanje u Brdu kod Kranja Milanović o zasjedanju Sabora: "Neću nikoga požurivati, nikakva alkemija i metafizika, to su vrlo jednostavne stvari"

'Do nesreće je došlo oko 14 sati, a u njoj je sudjelovalo 55 osobni vozila i sedam teretnih vozila i jedan autobus. Više osoba je ozlijeđeno. Policija se nalazi na terenu te obavlja očevid', rekli su iz PU Koper za 24.ur.

Policija je potvrdila da su u nesreći smrtno stradale najmanje četiri osobe, dok je oko 30 osoba ozlijeđeno. A o težini nesreće svjedoči i činjenica da do 19 sati policijski djelatnici još uvijek nisu došli do izvora, centra nesreće.

Osim policije na mjesto nesreće izašli su i vatrogasci koji pak javljaju da se radi o broju vozila koji su sudjelovali u nesreći većem od 70.

Prema neslužbenim informacijama najmanje pet osoba je smrtno stradalo, a nesreću je uzrokovala gusta magla.

Iz Kliničkog bolničkog centra Ljubljana javljaju kako je do sada u bolnicu stiglo 22 osobe koje su sudjelovale u nesreći, od kojih je devetero hospitalizirano. Dvije su osobe teže ozlijeđene, a još dvije osobe morale su na hitnu medicinsku operaciju. Ozlijede nisu poznate, no kako napominju iz bonice, svi ozlijđeni su izvan životne opasnosti. Od devetero ozlijeđenih koji su hospitalizirani troje je stranih državljana, dva Rumunja i jedan Albanac. S obzirom na veličinu nesreće, očekuju pristizanje većeg broja ozlijeđenih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene