Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izletio iz tračnica

Krš i lom kod Milana, troje mrtvih, stotinu ozlijeđenih: "Vlak se tresao 3 minute, a onda je uslijedio udarac..."

Nesreća vlaka u Italiji, arhiva (Screenshot APTN)
Nesreća vlaka u Italiji, arhiva (Screenshot APTN)
Aktualno Galerija +0 Nesreća vlaka u Italiji, arhiva (Screenshot APTN) Galerija 1/1 >>
Najmanje su tri osobe poginule, a više od stotinu ozlijeđeno je u nesreći vlaka koji je jutros kod Milana izletio iz tračnica.

U nesreći prigradskog vlaka koji je u četvrtak oko 7 sati ujutro iskliznuo iz tračnica kod Milana, u mjestu Pioltello, poginule su najmanje tri osobe. Oko deset osoba teško je ozlijeđeno, a oko stotinu lakše, javljaju agencije.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih

Vatrogasci i policajci pokušavaju izvući putnike koji su još zaglavljeni u olupini vlaka. Prema prvim informacijama, dva vagona su iskliznula, a onda je nastao krš i lom,

Željeznički je promet u prekidu na liniji Milano – Brescia. Prema prvim informacijama, uzrok nesreće mogla bi biti skretnica koja je zakazala, piše Corriere della Sera. Vlak je putovao iz Cremone do Garibaldija u Milanu. 

"Malo prije Pioltella vlak se počeo tresti. Znali smo da se nešto događa. Vlak je bio pun. Tresao se oko 3, 4 minute, a onda je uslijedio udarac. Jedan vagon je izletio", rekao je svjedok Gianmarco (25).

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene