Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Talijan pokušao ući u Švicarsku s čekom od pola milijarde dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanske vlasti su danas objavile da su zaustavile čovjeka koji je pokušao prijeći u Švicarsku s čekom na 500 milijuna američkih dolara.

Navedeno je samo da je muškarac zaustavljen na granici talijanski državljanin, a radio je za jednu multinacionalnu kompaniju, rekla je talijanska granična policija agenciji Associated press potvrdivši tako izvješća lokalnih medija.

Pročitajte i ovo Davor Božinović Na državnoj granici Božinović obišao granicu i poslao poruku: "Možda bi htjeli žice, drugi bi htjeli da sve puštamo pa bi ovdje bile rijeke migranata" Dnevni migranti ne mogu zbog gužvi na granici do posla - 6 PROBLEMI DNEVNIH MIGRANATA Što biste učinili da vam ljeti do posla svaki dan treba - nekoliko sati? "Ovo je ludnica, znamo i kasniti na posao..."

Muškarac je ranije ovoga tjedan pokušao ući u Švicarsku vozeći se u luksuznom automobilu u vlasništvu njegove tvrtke kada je došao na talijanski granični prijelaz Ponte Chiasso. Nije prijavio ček koji je otkriven kada su policajci provjeravali automobil.

Vlasti su zaplijenile ček jer muškarac nije mogao platiti depozit od 70 milijuna eura. 

Talijanski istražitelji pokušavaju odrediti porijeklo novca i zašto ga je čovjek pokušao prebaciti u Švicarsku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene