Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otac petero djece je zbog nevjere ostao bez penisa, kojeg mu je supruga dvaput presjekla i odsjekla te dio bacila i kroz prozor.


Kineska policija uhitila je 30-godišnju ženu po imenu Feng jer je suprugu odrezala penis i to škarama. Spolovilo je rezala dvaput, a drugi put je uzela komad i bacila ga kroz prozor stana, nakon čega ga liječnici više nisu mogli pronaći, prenosi Mirror.

Vezani članci Piton u školjci Noćna mora postala stvarnost: Ugrizla ga zmija kad je sjeo na WC, krv je bila posvuda Let LH350 Zrakoplov imao problema sa spuštanjem, snimka radara otkriva mogući razlog

Fan Lung (32) otac je petero djece i putem supruginog mobitela slao je intimne email poruke ljubavnici, no zaboravio se odlogirati sa svoje elektronske pošte pa je poruke vidjela i njegova supruga.

Nakon prvotnog šoka, obuzeo ju je bijes te je dograbila škare i upala u njihovu sobu gdje je Lung spavao te mu njima odrezala penis.

Lung je prebačen u bolnicu te je izgubio puno krvi, a dio penisa mu je prišiven nazad.

10 stvari koje niste znali o erekciji

'Muškarac je izgubio puno krvi i hitno je operiran. Sad je u stabilnom stanju, ali je emocionalno rastresen', rekao je glasnogovornik bolnice u Shangqiu.

Njegova ljubavnica došla ga je posjetiti u bolnicu te rekla kako ga ne voli ništa manje zbog toga što mu se dogodilo.

'Nije bitno što je izgubio plodnost, već ima petero djece'.

Lungova supruga je uhićena zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook