Obavijesti Video Pretražite Navigacija
liječnici nisu mogli pomoći

Muškarac u Puli prstenom od inoxa zarobio penis i testise, morali ga spašavati vatrogasci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnicima u pulskoj bolnici u četvrtak su morali u pomoć priskočiti vatrogasci kako bi spasili genitalije muškarca koji se "zaigrao" s prstenom od inoxa.

Muškarac srednjih godina u četvrtak se pred kraj druge smjene pojavio na hitnom traktu Opće bolnice Pula jer je oko penisa i testisa stavio okrugli predmet od inoxa koji potom nije mogao skinuti. Proveo je tako 18 sati, a udovi su mu počeli otjecati i krenuli su bolovi budući da se na tom području, nakon niza prirodnih okolnosti, potpuno zaustavila cirkulacija. Penis i testisi ostali su mu zarobljeni, javlja Glas Istre.

Pročitajte i ovo Ilustracija Teška nesreća Lavina u Švicarskoj odnijela tri života: Ne zna se ima li i nestalih Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara

Prema neslužbenim izvorima prsten je bio debeo čak dva centimetara, a kako se radi o izrazito tvrdom materijalu bolnica nije imala alata kojim bi ga prerezala i uklonila s tijela muškarca. Zato su liječnici pozvali pulske vatrogasce koji su prsten skinuli za pola sata. Morali su ga rezati na dvije strane, a nesretni muškarac jedva je ostao čitavih udova, piše spomenuti medij.

Nakon skidanja prstena pacijent je svojevoljno napustio bolnicu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene