Stanovnici mjesta Hemsby, u Velikoj Britaniji, sinoć su u šoku gledali kako ostaju bez krova nad glavom.


Mještani Hemsbyja u Velikoj Britaniji sinoć su ostali bez svojih kuća nakon što je plimni val pogodio istočnu obalu Britanije. Čak pet kuća koje su bile na liticama uz obalu srušilo se u more zbog erozije tla. Steven Connolly i njegova supruga Jackie ostali su bez doma u kojem su živjeli zadnjih sedam godina, piše Daily Mail.

Vezani članci Dan slobode u Velikoj Britaniji DNEVNIK.hr u Londonu na Dan slobode - Englezi bijesni zbog aplikacije: Mnogi još dugo neće okusiti slobodu London, Dan slobode Velika opasnost od zaraze koronavirusom: SAD savjetuje građanima da ne putuju u Veliku Britaniju

Superciklona PUSTOŠI Europom: Broj žrtava se popeo na osam, tisuće u Poljskoj bez struje

Kuća im je u potpunosti uništena. 'Bili smo u pubu kad smo čuli što se događa, a kada smo stigli do litice, kuća nam se srušila pred očima. Ostali smo bez krova nad glavom', kazo je Steven te dodao da je pregledao i policu osiguranja, ali da ona ne pokriva obalne erozije.

Ozlijeđenih, na svu sreću, nema. No, lokalne vlasti Norfolka upozoravaju da i dalje u pojedinim područjima postoji opasnost od poplava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook