Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog zdravstvenog stanja

Suđenje Timošenko odgođeno do 23. srpnja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinski sud odgodio je u utorak suđenje bivšoj premijerki Juliji Timošenko na zahtjev tužiteljstva do 23. srpnja, javljaju ukrajinski mediji.

Tužiteljstvo je zatražilo odgodu do završetka medicinskog vještačenja Timošenko, koje bi trebalo pokazati je li ona sposobna pratiti suđenje s obzirom na zdravstveno stanje.

Optužnica tereti Timošenko (51) da je sredinom devedesetih godina kao čelnica jedne tvrtke koja se bavila uvozom i distribucijom plina izbjegla platiti porez u iznosu od nekoliko milijuna dolara.

Timošenko, koja već izdržava sedmogodišnju zatvorsku kaznu zbog zloporabe položaja, na liječenju je u državnoj bolnici u Harkivu zbog bolova u kralježnici. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Dino Drpić - 1 Velik dug Nova svjedočenja na suđenju Zdravku Mamiću: Na sudsku klupu sjeo Dino Drpić i optužio Dinamo Ognjen Božović, odvjetnik obitelji ubijene djece - 2 U svojstvu svjedoka Otac ubojice iz beogradske škole došao na sud. Njegov potez duboko povrijedio obitelji ubijene djece

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene