Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač izgubio svijest

Kaos u Beogradu: Sudarila se tri autobusa, deseci ozlijeđenih!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sudaru tri autobusa koji se dogodio jutros oko 8:15 u Bulevaru vojvode Mišića kod Beogradskog sajma, lakše je ozlijeđeno 29 osoba.

Do sudara je došlo kada je vozač jednog autobusa izgubio svijest. Autobus koji je vozio potom je naletio na dva autobusa na stajalištu, priopćila je gradska Direkcija za javni prijevoz, prenosi B92.

Pročitajte i ovo Policija pola sata iza ponoći U prometnoj nesreći ozlijeđeno petero tinejdžera: 18-godišnjak ušao u suprotan smjer i naletio na drugi auto Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet

'Svi imaju lakše ozljede, a kod tri osobe je u tijeku dijagnostika', rekao je glasnogovornik Hitnog centra Drago Jovanović.

On je istaknuo da su ozlijeđeni uglavnom zadobili neurokirurške i ortopedske ozlijede. Dežurni operater GSP-a Sloba Mirković rekao je da su u sudaru sudjelovala dva vozila privatnog prijevoznika 'Beobus' s linije 23 i međugradski autobus prijevoznika 'Lasta' koji je prometovao na liniji Obrenovac - Beograd.

Iz Direkcije za javni prijevoz priopćeno je da je u tijeku istraga u kojoj će se utvrditi točni uzroci nesreće.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene