Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobila tužbu

Sud zabranio roditeljima ove studentice da je uhode!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je američka studentica tužila svoje roditelje da je neprestano prate i kontroliraju joj život.

Aubrey Ireland mlada je studentica iz Kansasa, koja je tužila svoje roditelje zbog konstantnog uhođenja. Tužbu je i dobila. Sud je odlučio da David i Julie Ireland ne smiju imati nikakvoga kontakta sa svojom 21-godišnjom kćeri najmanje do 23. rujna 2013. godine.

Pročitajte i ovo Oleg Butković tužba zbog zračnog prometa Njegov državni tajnik predlaže, a on ne zna za tužbu Rusije protiv Hrvatske: "Moram to pogledati, vidjet ćemo" Nestala Danka Ilić Neizreciva tuga FOTO Dankini roditelji u Boru zapalili svijeću: Otac u suzama poljubio pa ostavio plišanog bijelog medvjedića

Aubrey je sudu kazala da se osjećala kao 'pas s ogrlicom oko vrata'. Tužba je bilo rješenje koje je poduzela u krajnjem očaju. 'Smatrali su da, ako mi već plaćaju fakultet i troškove života, imaju pravo naređivati mi što da radim, s kim da se družim i zapravo mi u potpunosti kontrolirati život', kazala je.

>> VIDEO Samuraj mačem presjekao metak!

Njezina je majka, kaže, uvijek bila previše privržena. 'Stalno sam im preko Skypea morala pokazivati da sam doista u svojoj sobi u domu. Nekad bih čak tijekom noći morala imati upaljen Skype, kako bi me moja majka praktički mogla gledati kako spavam', povjerila se Aubrey.

Njezini bi roditelji vozili do tisuću kilometara udaljene kćeri, kako bi se nenajavljeno mogli pojaviti na fakultetu, piše The Star. Čak su postavili mikrofone na Aubreyjin laptop i mobitel kako bi mogli pratiti što radi. Fakultet je čak unajmio zaštitare kako bi ih spriječili da ulaze nenajavljeni, a kad su joj ukinuli džeparac, fakultet joj je dao stipendiju.

Roditelji pak smatraju da je sve što su učinili samo izraz ljubavi prema njihovu djetetu i da je sve krivo shvaćeno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene