Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kult izgladnjivao dijete do smrti

Sud obećao povući tužbu protiv majke ako joj sin uskrsne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka koja je optužena krivom zbog izgladnjivanja vlastitog sina do smrti, prema pravilima kulta čija je članica bila, želi da sud povuče tužbu protiv nje jer vjeruje u uskrsnuće svojeg djeteta.

Bivša članica kulta optužena za smrt 1-godišnjeg sina dogovorila je sa tužiteljstvom neobičnu nagodbu. Naime sud u Baltimoreu obećao je da će povući tužbu ako njen sin uskrsne, kako ona vjeruje. 22-godišnja Ria Ramkissoon također je pristala svjedočiti protiv četvero ostalih članova kulta koji su također optuženi za ubojstvo njenog sina Javona Thompsona.

Pročitajte i ovo U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje Nesreća u Engleskoj Uznemirujuće! VIDEO Snimka ledi krv u žilama: Auto u brzini udario u stup pa se odbio na majku i dijete u kolicima...

Prema navodima iz optužnice, članovi kulta prestali su hraniti dječaka nakon što je odbio reći 'Amen' nakon svakog obroka. Nakon što je početkom 2007. umro, majka je sijela pored njegovog mrtvog tijela i molila za uskrsnuće. Njezin odvjetnik izjavio je kako majka snažno vjeruje da će dječak uskrsnuti. Pristala je svjedočiti protiv ostalih članova tek nakon što su joj tužitelji obećali povlačenje optužbe ako dijete opet oživi. Također će morati posjetiti psihijatra te stručnjaka za kultove. No psihijatar je zaključio kako je spremna za suđenje jer razumije razliku između dobra i zla. Bez obzira na presudu, tretman u psihijatrijskoj ustanovi morat će proći. Njena majka izjavila je kako su članovi kulta izmanipulirali njenu kćer.

Nakon što je dječak umro, članovi kulta ostavili su njegovo tijelo u stanu sve dok se nije počelo raspadati, kako stoji u policijskim izvješćima. Tijelo su sakrili u kofere ga napunili naftalinom kako bi uklonili miris truleži. Članovi kulta preselili su se zatim u Philadelphiu gdje su u jednoj garaži ostavili kofer koji je tamo ostao više od godinu dana, sve dok ga policija nije pronašla.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene