Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušali ući u palaču

Studenti ogrnuti plahtama uhićeni u Buckinghamskoj palači

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica muškaraca, za koje policija kaže da su studenti prosvjednici, uhićena su dok su pokušavala ući u Buckinghamsku palaču, rezidenciju kraljice Elizabete u Londonu, objavila je policija.

Muškarci u dobi od 20 i 26 godina uhićeni su jučer ujutro dok su u palači pokušavali proći pokraj stražara, no zaustavljeni su i pregledani.

Pročitajte i ovo Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena" Greta Thunberg Uhićena tijekom prosvjeda Počinje suđenje Greti Thunberg: "Ova zemlja prostire crveni tepih klimatskim kriminalcima!"

Jedan je nosio plahtu na kojoj su bili napisani politički slogani, rekao je policijski izvor. Sky News prenosi kako je vjerojatno riječ o studentima koji su tako prosvjedovali zbog povećanja školarina.

Policija je potvrdila da su uhićeni i objavila da ih sumnjiči za upad na zaštićeno područje, što je kažnjivo po zakonu o teškom organiziranom kriminalu. Obojica su zadržana u pritvoru. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene