Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u susjedstvu

Strašna tragedija pogodila obitelj: Strujni udar ubio dječaka (13), djed na isti način preminuo tjedan dana ranije

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Osim što je dječak (13) u ponedjeljak navečer preminuo od strujnog udara, njegov djed također je stradao na isti način - tjedan dana ranije.

Prema neslužbenim informacijama, trinaestogodišnji dječak iz Srbije preminuo je od posljedica strujnog udara, nakon što se uhvatio za električne kablove koji su visjeli na kući.

"Hitna je dobila poziv u 23:12, a na teren su izišli u 23:15. Budući da je sve bilo pod naponom, pozvani su i vatrogasci te je isključena struja kako bi se moglo prići dječaku", rekli su srbijanski lokalni mediji.

Dodaju da su liječnici po dolasku na mjesto događaja pokušali reanimirati dječaka, ali bez uspjeha.

Tjedan dana ranije obitelj je pogodila još jedna tragedija, na isti način. Djed preminulog dječaka (66) je tijekom superćelije umro od posljedica strujnog udara.

Pročitajte i ovo Josip Mišković, gradonačelnik Popovače Afera svlačionica USKOK podigao optužnicu protiv četvero ljudi, među njima i gradonačelnik: Namještao poslove i tvrtki u kojoj je direktorica njegova žena

"Pokušao je skinuti kabel koji mu je pao u dvorište kuće i od strujnog udara je na mjestu poginuo. Strašno je kolika ih je tragedija pogodila", rekao je izvor za Novu.rs.

Stanovnici Bačke Palanke navode da se nesreća dogodila u blizini škole, a da slični problemi postoje i u drugim mjestima te da to ukazuju već godinama gradskim vlastima.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene