Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Soba strave u Francuskoj

Sina godinama držali u sobi i tukli ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski par uhićen je pod sumnjom da je 7-godišnjeg sina duži vremenski period držao zatočenog u spavaćoj sobi te ga je otac, na majčino odobravanje, sustavno fizički zlostavljao.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni Obrat u slučaju Navaljni nije otrovan na aerodromu? Njegovi suradnici objavili video, tvrde da imaju dokaz Pravo na dostojanstvo (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Pravo na dostojanstvo Dok njegovi vršnjaci žele mobitele, 9-godišnji Dorian sanja kupatilo i kuhinju

Policija je stravičan slučaj otkrila protekli utorak u domu obitelji u francuskom gradu Millau na temelju socijalne službe koja je bila angažirana u kolovozu protekle godine jer je par zapostavljao drugo jednogodišnje dijete, piše Brisbanetimes.

Još je nejasno koliko dugo i pod kojim je okolnostima dječak bio zaključan u sobi, a susjedi su francuskim medijima rekli da su povremeno znali viđati vani. 'Dječak je bio misteriozno sakriven. Zaključan je proveo u sobi nekoliko godina u kojoj je i urinirao. U prostoriji osim kreveta nije bilo ni jednog komada drugog namještaja i niti jedna igračka. Dječaj je živio kao u zatvorskoj ćeliji', rekao je tužitelj. Dodao je kako je otac svakodnevno ulazio u sobu i tukao dječaka dok je njegova majka sve to gledala i odobravala.

Policija je dječaka zatekla u psihički nestabilnom stanju no zaključili su da je iznenađujuće inteligentan usprkos činjenici da je živio u izolaciji te nije pohađao nikakav oblik nastave. Trenutno je dječak zajedno s bratom smješten u zamjensku obitelj. 42-godišnji otac optužen je za zlostavljanje maloljetnika, a 35-godišnja majka za nepoduzimanje radnji kojim bi zaustavila zlostavljanje. Oboje su optuženi za sustavno zapuštanje i zanemarivanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene