Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Roger Goswell, 66-godišnji mentalni bolesnik, više je puta nožem izbo 63-godišnju suprugu Susan i zatukao ju maljem, jer s njim u brak nije ušla kao djevica.


Dan ranije Roger je pušten iz bolnice usprkos upozorenju njihove najstarije kćeri Sarah Bevan o očevom izrazito nasilnom ponašanju. 

Vezani članci Slika nije dostupna Brazilska studentica prodala nevinost za 780.000 dolara, dobitnik Japanac Slika nije dostupna Odlučila prodati vlastitu nevinost da bi pomogla siromašnima!

'Osjećam da će ova tragedija imati dugoročne posljedice za moju obitelj. Da su me u osiguranju bolnice ozbiljno shvatili, ovo se nikada ne bi dogodilo', izjavila je Sarah.

Povod ovom strašnom zločinu bio je priznanje sada pokojne Susan da sa 17 godina u brak s Rogerom, koji je do ubojstva trajao 46 godina,  nije ušla kao djevica. 

Nakon što je ubio Susan u prosincu protekle godine, Roger je sjeo u automobil i zabio se u drvo nedaleko svojeg doma u Zapadnom Chiltingtonu, u West Sussexu. Od zadobivenih ozljeda preminuo je u bolnici. 

Gospodin Goswell krajem prošle godine primljen je u bolnicu St. Richards nakon neuspjelog pokušaja samoubojstva. Ubrzo je Roger je izjavio kako misli da je u njegovom braku troje ljudi. 

Nedugo zatim prebačen je u drugu bolnicu te pušten kući. Tri dana kasnije gospođa Goswell zvala je policiju jer joj je suprug prijetio smrću. 

Tri dana nakon Roger je svoje prijetnje ostvario, a policija je pronašla izbodeno tijelo nesretne supruge.

Rebecca Merrick, druga kći od Susan i Rogera, ispričala je kako je njezin otac govorio da bi volio ubiti svoju suprugu bocom.

'Kazao je da je vrlo uzrujan jer moja majka, kada je stupila u brak, nije bila djevica. Osjećao je da mu je slomljeno srce', ispričala je Rebecca.