Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Autocesta M5

Stravična prometna nesreća u Mađarskoj: Sedmero mrtvih u sudaru kamiona i dvaju automobila

Mađarska policija, ilustracija (Foto: AFP)
Mađarska policija, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Teška prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak ujutro na autocesti kod naselja Kistelek, nedaleko od Budimpešte u Mađarskoj. Sedam je osoba poginulo, javljaju mađarski mediji.

Sedam osoba poginulo je u teškoj prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala dva automobila i kamion srpskih registracijskih oznaka. Prometna nesreća dogodila se na autocesti M5 kod mjesta Kistelek, priopćeno je iz policije okruga Csongrád.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Sudar se dogodio rano jutros, oko 3:30. Kamion koji je vozio u smjeru Budimpešte u jednom je trenutku probio zaštitnu ogradu i uletio u suprotnu traku. Tamo se sudario s dva automobila koja su došla iz suprotnog smjera, piše Blikk.

Na automobilima je izbio požar. U sudaru je poginulo sedam osoba. Vozač kamiona nije ozlijeđen. Autocesta je satima zatvorena za sav promet zbog očevida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene