Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletjeli s ceste

VIDEO Pogledajte što je ostalo od automobila u kojem je poginulo 5 mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladići su iz nepoznatog razloga zaobišli barijere i ušli na zatvoreni dio autoputa.

U stravičnoj prometnoj nesreći oko 3.25 sati na obilaznici oko Beograda, kod Batajnice, poginulo je pet mladića. Autom su sletjeli s ceste i udarili betonski zid.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Detalji prometne nesreće - 4 ispali iz auta Detalji stravične nesreće na A1: U automobilu je bio i pas - pobjegao je, građani mole za pomoć

Među poginulima su tri 19-godišnjaka, dok preostala dva mladića još nisu identificirana. U videu koji objavljujemo uz dopuštenje Telegrafa, pogledajte što je ostalo od automobila u kojem su bili mladići i kako je izgledalo poprište nesreće kada je stigla policija.

 

Muć: Pijan ispao iz auta netom prije nego je upalo u provaliju

Do nesreće je došlo na dijelu autoputa koji je zbog građevinskih radova zatvoren za promet. Mladići su iz nepoznatih razloga zaobišli barijere i ušli na zatvorenu dionicu. Krećući se velikom brzinom vozač je u jednom trenutku shvatio da nema više asflatiranog puta. Trag kočenja dug 80 metara dokaz je da je pokušao zaustaviti vozilo, međutim, sletjeli su, udarili u betonski zid i prevrnuli se, piše Telegraf.

Mladići su ispali iz automobila čiji je prednji dio potpuno uništen, a još se ne zna koji je od njih bio za volanom.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene