Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pomoć stigle jake vojne snage

Stotine zmija otrovnica 'zauzele' policijsku postaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Sierra Leoneu pozvala je u pomoć vojsku kako bi pokušala ponovno preuzeti kontrolu nad policijskom postajom koju su 'zauzele' stotine otrovnih zmija.

Policijsku stanicu Gerihun opsjedaju stotine otrovnica, među kojima je najviše kobri, tako da se više nitko ne usudi ući u zgradu. Zmije, koje inače bježe od ljudi, u ovom slučaju nimalo ne uzmiču. 'Normalno bi radili, a o deseci njih bi počele gmizati po stanici', kaže glasnogovornik policije Brima Kota. Iz glavnog grada Freetowna su stoga stigle jake vojne snage koje pokušavaju istjerati zmije iz postaje. Procjenjuje se da ih je u zgradi otprilike 400.

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama u Tilburgu Pobjegla zelena mamba: "Izuzetno je otrovna, ostanite u kućama" Slika nije dostupna Zmije otrovnice Prestravljeni seljani: Stotine kobri lutale mjestom

Inače, zmije u blizini naseljenih područja u Sierra Leoneu na koja su se ljudi tek nedavno vratili nakon što su bili raseljeni za vrijeme 10-godišnjeg građanskog rata, česta su pojava. No, ovako nešto još nije zabilježeno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene