Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Staricu usmrtio betonski blok sa 17. kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Krečanskoj ulici u Tuzli, u naselju "Irac", Hajru Ćilimković (82), usmrtio je betonski blok koji se odlomio sa sedamnaestokatnice.

Prema izjavama očevidaca, starica je tijekom dana sa sinom sakupljala drva na obližnjem gradilištu. 

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja U padu lifta na gradilištu poginulo petero ljudi - 1 još se ne zna uzrok Tragedija na gradilištu: Montažni lift pao s 20 metara, poginulo petero ljudi

Poslijepodnevnom tišinom prolomio se zvuk koji je stanare zgrade ali i okolnih zgrada podsjetio na zvuk granate.

''Nakon što smo pogledali kroz prozore na travnjaku iza zgrade mogli smo vidjeti samo izlomljene betonske komade koji su prekrili više od dva četvorna metra'', rekli su susjedi stradale Hajre Ćilimković.

''Kada smo došli na lice mjesta morali smo sačekati desetak minuta da tehnička ekipa vatrogasaca osigura mjesto kako bismo pristupili tijelu. Pri samom uviđaju mogao sam konstatirati da se radi o kompletnom drobljenju tijela s ozljedama koje su nespojive sa životom'', rekao je dr. Hariz Alihodžić iz Službe hitne medicinske pomoći Tuzla.

Nesreća je samo pojačala strahove stanara ove ulice. Još je svježa prošlogodišnja nesreća kada se na susjednoj zgradi odvalio dio balkona u kojoj na sreću nije bilo žrtava. 

Radi se o zgradama napravljenim krajem 70-ih godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene