Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bjesomučan napad psa

Bull terijer ugrizao 7-godišnjakinju za oko!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igrajući se samo nekoliko metara od kućnog praga sedmogodišnju djevojčicu zapao je i za lice ugrizao stafordski bull terijer.

Spomenuti pas djevojčicu je nemilosrdno vukao niz ulicu te joj je zadao teške ozljede oka i lica, poderavši joj kožu oko desnog oka i ostavivši joj dvije ubodne rane na potiljku od oštrih očnjaka, prenosi Daily Mail. Ovaj bjesomučni napad psa dogodio se u mjestu Great Lever pored grada Boltona.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

Liječnici su otkrili kako je nesretnoj djevojčici pokidan očni mišić te je ona sinoć podvrgnuta plastičnoj operaciji, kako bi se popravila oštećenja tkiva na njezinom licu. 'Tog bi psa trebalo dati uspavati. Da je moj, išao bi ravno k veterinaru. Dijete mi je imalo sreće. Moglo je biti puno gore, mogla je izgubiti oko', zaključila njezina 32-godišnja majka Vicky Smyth.

Pas je nakon nekog vremena sam stao i prestao vući djevojčicu i divljački je gristi te je otrčao k vlasniku, odnosno kući svojeg vlasnika. Lokalna policija izvijestila je kako je pas pronađen i oduzet vlasniku te da je vlasnik upoznat s napadom njegovog psa na djevojčicu. Policija ističe kako se i sam složio s ocjenom da psa treba uspavati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene