Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nataša Pavlović bit će među prvim svemirskim turistima

Srpkinja ide na godišnji u svemir

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nataša Pavlović, srpkinja iz los Anglesa, bit će među prvim turistima koja će će u svemir otputovati komercijalnom letilicom 'SpaceShip Two'(SS2). Suborbitalna svemirska letjelica bi nakon testiranja i potrebih dozvola trebala otvoriti novu eru svemirskog turizma.

Srpski Press Online objavio je da će na prvo turističko putovanje u svemir ići i Nataša Pavlović.  Zamišljeno je da 'SpaceShipTwo' ima šest putnika-astronauta i dva pilota-astronauta. Ovaj pothvat financira britanski milijarder i avanturist, Sir Richard Branson.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna A gdje je Iva? Nataša iznenadila Luku sočnim poljupcem Slika nije dostupna Srpska folk pjevačica Šokantno: Nataša Bekvalac bila u zatvoru?!

Nataša, koja živi u Los Anđelesu, putovat će zajedno sa portugalskim biznismenom Mariom Fererom, koji se za put prijavio još prije pet godina. Nataša ima dva motiva za ovaj put - da ispravi lošu sliku o Srbima, ali i da bude prva Srpkinja koja će leteti u svemir. 'Srbi u medijima imaju lošu reputaciju. Želim to da promenim'.  Za put u svemir upisalo se više od tri stotine ljudi, a put košta oko 200.000 dolara po osobi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene