Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nataša Pavlović, srpkinja iz los Anglesa, bit će među prvim turistima koja će će u svemir otputovati komercijalnom letilicom 'SpaceShip Two'(SS2). Suborbitalna svemirska letjelica bi nakon testiranja i potrebih dozvola trebala otvoriti novu eru svemirskog turizma.


Srpski Press Online objavio je da će na prvo turističko putovanje u svemir ići i Nataša Pavlović.  Zamišljeno je da 'SpaceShipTwo' ima šest putnika-astronauta i dva pilota-astronauta. Ovaj pothvat financira britanski milijarder i avanturist, Sir Richard Branson.

Nataša, koja živi u Los Anđelesu, putovat će zajedno sa portugalskim biznismenom Mariom Fererom, koji se za put prijavio još prije pet godina. Nataša ima dva motiva za ovaj put - da ispravi lošu sliku o Srbima, ali i da bude prva Srpkinja koja će leteti u svemir. 'Srbi u medijima imaju lošu reputaciju. Želim to da promenim'.  Za put u svemir upisalo se više od tri stotine ljudi, a put košta oko 200.000 dolara po osobi.

Vezani članci Slika nije dostupna Održan Split City Fashion u City Centeru one Slika nije dostupna 'Ne mislim oprostiti prijatelju koji je prodao fotke s vjenčanja!'