Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trg Dam, glavni trg u središtu nizozemske prijestolnice, evakuiran je u srijedu nakon dojave o bombi u jednoj od trgovina na tom trgu gdje je i kraljevska palača, priopćila je policija.


"Nakon dojave o bombi u trgovačkom centru Bijenkorfu, zgrada na trgu Dam je evakuirana", poručila je policija na twitteru. Policija je evakuirala i trg te prilaze trgu, po snimkama koje su objavili nizozemski mediji.

Vezani članci Policijski sat u Nizozmeskoj Ustavni sud srušio policijski sat u ovoj europskoj zemlji: "Za njega nije bilo hitne potrebe" Amsterdam Produžuju rigorozne mjere do ožujka: "Ne možemo ignorirati brzu pojavu britanskog soja. Znamo da ćemo uskoro platiti ukoliko sada budemo preoptimistični"

Kako navode mediji, ljudi evakuirani iz te luksuzne trgovine ostali su stajati pokraj zgrade ali ih je policija kasnije premjestila nekoliko desetaka metara dalje.

Gibonni opljačkan: 'Ukrali su nam sve što su našli'

Helikopter nadlijeće mjesto događaja gdje je velik broj policajaca, dodaju glasila koja ističu da se još ne zna tko je uputio dojavu o bombi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook