Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U trgovačkom centru

Središnji trg u Amsterdamu ispražnjen nakon dojave o bombi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trg Dam, glavni trg u središtu nizozemske prijestolnice, evakuiran je u srijedu nakon dojave o bombi u jednoj od trgovina na tom trgu gdje je i kraljevska palača, priopćila je policija.

"Nakon dojave o bombi u trgovačkom centru Bijenkorfu, zgrada na trgu Dam je evakuirana", poručila je policija na twitteru. Policija je evakuirala i trg te prilaze trgu, po snimkama koje su objavili nizozemski mediji.

Pročitajte i ovo Rijetka slika Van Gogha prodana za nekoliko milijuna eura Procijenjena je na 100 milijuna eura Jedna od najranijih Van Goghovih slika prodana za milijunski iznos Herzoga dočekali prosvjednici na otvaranju muzeja holokausta u Amsterdamu Traže prekid vatre Na otvaranju muzeja izraelskog predsjednika dočekali prosvjednici: Postavili mu putokaz prema Međunarodnom sudu pravde

Kako navode mediji, ljudi evakuirani iz te luksuzne trgovine ostali su stajati pokraj zgrade ali ih je policija kasnije premjestila nekoliko desetaka metara dalje.

Gibonni opljačkan: 'Ukrali su nam sve što su našli'

Helikopter nadlijeće mjesto događaja gdje je velik broj policajaca, dodaju glasila koja ističu da se još ne zna tko je uputio dojavu o bombi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene