Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško stradala

Srbijansku producenticu pregazio automobil na putu prema dodjeli Oscara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanska producentica koja je krenula na ceremoniju dodjele Oscara u zgradi Dolby Theater u Hollywoodu, teško je stradala u prometnoj nesreći. Liječnici joj se bore za život.

Bojana Uskoković (35), rodom iz Beograda, stradala je u naletu automobila u punoj brzini na putu prema ceremoniji dodjele prestižne filmske nagrade Oscar. Uskoković inače živi u Los Angelesu.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

"Ona živi u neposrednoj blizini dvorane u kojoj se održala ceremonija, na samo stotinjak metara otamo. Kako se i sama bavi TV produkcijom, zanimalo ju je kako sve izgleda. Ulica je već bila zatvorena, jer su provedene posljednje pripreme pred događaj. Bojana je išla pješice kad je vozač automobila protutnjao zatvorenom ulicom i pokosio je", rekao je za Kurir njezin prijatelj.

Dodao je da je u nesreći teško ozlijeđena te da liječnici još čekaju s operacijom zbog srčane mane koju ima.

Uskoković se u Los Angeles doselila 2003. godine i tamo napravila uspješnu karijeru. Radi kao producentica na televiziji CBS, a njezine kolege s televizije potresene su nesrećom koju je doživjela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene