Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srbijanska policija uhitila je u petak Gorana K. (47), iz sela Đurđevo u Šumadiji, nakon što je 30. studenog počinio nesvakidašnje kazneno djelo - ukrao je i prodao seoski most težak 2,2 tone za 300 eura.


Osumnjičeni je priveden istražnom sucu Osnovnog suda u Kragujevcu s kaznenom prijavom za tešku krađu, budući je čelična konstrukcija vrijedna zapravo više od 10.000 eura.

U priopćenju policija objašnjava da je Goran K. 30. studenog prije podne ukrao čeličnu konstrukciju mosta preko rijeke Rače tako što je prethodno ponudio most na prodaju, a zainteresiranim kupcima se predstavio kao njegov vlasnik i donator koji će na istom mjestu umjesto starog podići novi most.

Vezani članci Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu Odgovor na zatvorenu granicu: Srbija zabranila slijetanje aviona crnogorske državne kompanije Zvonimir Troskot, Stjepo Bartulica Mostu se pridružio obraćenik i bivši reprezentativac, a Bartulica i službeno u Domovinskom pokretu

>> VIDEO Pilot ukrao zrakoplov i razbio ga na parkiralištu pored aerodroma

Vlasnik mosta je mjesna zajednica sela Đurđevo, ali su kupci, ne provjeravajući vlasništvo, došli opremljeni građevinskim strojevima, kamionom i dizalicom, isjekli čeličnu konstrukciju i odvezli je plativši Goranu K. po tržišnoj cijeni za staro željezo - 15 dinara po kilogramu, što je za 2,2 tone "prodavaču" donijelo zaradu od - 300 eura. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook