Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednog lopova svladali prolaznici

Spektakularna snimka filmske pljačke: Autom se zaletjeli u zlatarnicu pa čekićima krenuli razbijati vitrine

Londonska policija objavila je snimku filmske pljačke zlatarnice u londonskom naselju Shepherd's Bush krajem prošle godine.

Ben Wegener (34) i još dva muškarca zaletjeli su se crnim Range Roverom u izlog zlatarnice te čekićima krenuli razbijati vitrine i skupocjeni nakit stavljati u torbe pred očima šokiranih kupaca.

Pročitajte i ovo Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu"

Nakon što su opustošili zlatarnicu, muškarci koji su na glavi imali kacige pokušali su pobjeći, no prolaznici na ulici u tome su spriječili 34-godišnjeg muškarca. 

Nekoliko minuta kasnije privela ga je policija, dok su njegova dvojica kompanjona uspjela pobjeći, javlja Daily Mail

Policija je ubrzo pronašla Range Rover i otkrila kako je ukraden te su na njemu bile lažne registarske pločice.

Wegener se izjasnio krivim za pljačku, opasnu vožnju i posjedovanje oružja, a londonska policija apelira na građane da im dojave ako imaju bilo kakve informacije o preostala dva lopova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene