Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putovnica, osobna, vozačka...

ČUDNO LUTAO Španjolci uhitili muškarca s lažnim hrvatskim ispravama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
36-godišnjak je uhićen u gradu Castellon de la Plana. Vjeruje se da je porijeklom iz Makedonije.

Španjolska policija uhitila je u gradu Castellon de la Plana, udaljenom 65 kilometara od primorskog grada Valencije, 36-godišnjeg muškarca s hrvatskom putovnicom za kojeg je otkriveno da je imao lažne dokumente, prenose lokalni mediji pozivajući se na izvor u policiji

Pročitajte i ovo Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju Ilustracija prijetio oružjem Policija pronašla eksplozivnu napravu i uhitila muškarca: Spriječen teroristički napad ekstremnih desničara?

Oko 2 sata u noći, s četvrtka na petak, policijska patrola je bila u rutinskoj kontroli prolazeći kroz industrijski poligon Los Cipreses kada je primijetila muškarca kako "čudno, besciljno luta onuda", pišu internetske novine Castellon Informacion.

Agenti su ga presreli da bi vidjeli u kakvom je stanju te da ne bi slučajno pokušao počiniti nekakvu krađu budući da su sve zgrade ondje bile zatvorene. Policajcima je dao na uvid dokument, prema kojem nije bio zabilježen u policiji, no nakon detaljnijeg pregleda ustanovili su da ima lažne hrvatsku osobnu iskaznicu, vozačku dozvolu i putovnicu.

Policajci su ga zatim priveli pod sumnjom za izradu lažnih isprava ponijevši dokumente na obradu. Nakon što je identificiran u policijskoj postaji otkriveno je kako muškarac ima drugi identitet te je, vjeruje policija, porijeklom iz Makedonije. Muškarac je već bio zabilježen zbog kršenja zakona o strancima u Španjolskoj. Nakon policijske obrade prepušten je španjolskom pravosuđu te će izaći pred tamošnjeg suca. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene