Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Španjolska policija je zaplijenila 200 kg kokaina iz Latinske Amerike sakrivenog u ananasima kojima je bila izvađena pulpa, priopćilo je u nedjelju ministarstvo unutarnjih poslova.


Plodove ispunjene drogom policija je otkrila u pošiljci s deset kontejnera s ananasima pristiglima iz Algesirasa, na jugoistoku Španjolske, jedne od najvećih europskih luka, dodaje ministarstvo u priopćenju.

Vezani članci Dubrovačka policija razbila lanac preprodaje kokaina Snimljena noćna akcija: Dubrovačka policija razbila lanac preprodaje kokaina, podignute kaznene prijave Droga (Foto: Arhiva/AFP) U planetarnoj akciji Interpola razoren gigantski lanac krijumčara droge: "Palo" 35 tona kokaina, 15 tona marihuane i čak 1300 osoba

"Plodovi pronađeni u kontejnerima među drugim ananasima bili su šuplji i ispunjeni drogom u žutom omotu kako bi sličila na pulpu ananasa", navodi ministarstvo.

Četvorica Srba i Nijemaca 'pala' s 1,15 tona kokaina!

Policija je uhitila tri osobe i nije isključila mogućnost drugih uhićenja. Španjolska je zbog svojih veza s bivšim latinskoameričkim kolonijama postala prikladna za ulazak kokaina iz Amerike u Europu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook