Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šokantne slike snimljene nadzornom kamerom pokazuju zastrašujuć trenutak u kojem je muškarac udarao glavu bespomoćnom psu.


Na snimci se vidi 22-godišnji Christopher Roynon, kako zlobno nogom udara prestravljenog haskija Deemonda, nekoliko puta. Deemond je, inače, pas njegove djevojke iz Bristola.

Vezani članci Lucky Pas posramio Bandića i ekipu, pokazao im kako se ispravno nosi maska Pas Istraživanja pokazala da su precizni u 95 posto slučajeva: Jedna zemlja trenira pse da otkriju ljude zaražene koronavirusom

Djevojka se došla susresti s mladićem, ali kada je par pokušao otići, Deemond je odbio krenuti, zbog čega je Roynon izgubio živce i počeo udarati psa, piše Daily Mail.

Incident je snimljen nadzornom kamerom te prijavljen policiji koja je Roynona uhitila u obližnjoj ulici. Policiji je kazao da je pas bio 'tvrdoglav i neposlušan'.

'Pokušavao sam mu slomiti duh i trenirati ga', rekao je policiji. Nakon što je priznao okrutnost nad životinjama, Roynonu je zabranjeno posjedovanje životinja do kraja života, a kažnjen je i s novčanom kaznom oko 200 funti. Srećom, pas nije zadobio teže ozlijede.

Video ovog okrutnog događaja možete pogledati na ovom linku.