Italija, policija, Ilustracija (Foto: GABRIEL BOUYS / AFP)
Italija, policija, Ilustracija (Foto: GABRIEL BOUYS / AFP)

Tijelo dvogodišnjeg dječaka pronađeno je danas u stanu u Milanu. Lokalni mediji javljaju kako je policija uhitila njegovog oca A.H, državljanina Francuske, inače podrijetlom iz Hrvatske.


Na tijelu bebe pronađeni su znakovi davljenja, modrice i rana na glavi, čija priroda još nije razjašnjena. Dječačiću je na nogama navodno imao posjekotine uzrokovane krhotinama staklene boce, javlja Corriere.

Vezani članci Policija, Kina, Ilustracija (Foto: Anthony WALLACE / AFP) Krvoproliće u Kini: Osam učenika ubijeno u napadu prvoga dana škole, uhićen 40-godišnji muškarac Radnica postavljaju detektore metala (Foto: Dnevnik.hr) Galama i psovke na djelatnike Centra za socijalnu skrb u Đakovu: Prilikom postavljanja detektora metala zabilježen novi incident

Otac je sam pozvao hitnu, a uz njega je u tom trenutku bila i dječakova majka, također Hrvatica, koja je trudna sa šestom djetetom 

Muškarac je u priznanju policiji rekao kako nije mogao spavati zbog bolova te je konzumirao hašiš i u naletu bijesa pretukao je vlastito dijete do smrti.