Italija, policija, Ilustracija (Foto: GABRIEL BOUYS / AFP)
Italija, policija, Ilustracija (Foto: GABRIEL BOUYS / AFP) Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Tijelo dvogodišnjeg dječaka pronađeno je danas u stanu u Milanu. Lokalni mediji javljaju kako je policija uhitila njegovog oca A.H, državljanina Francuske, inače podrijetlom iz Hrvatske.


Na tijelu bebe pronađeni su znakovi davljenja, modrice i rana na glavi, čija priroda još nije razjašnjena. Dječačiću je na nogama navodno imao posjekotine uzrokovane krhotinama staklene boce, javlja Corriere.

Vezani članci Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović Ministar unutarnjih poslova o ubojstvu 16-godišnjakinje Malom Lošinju: ''Policija je pokazala svoju profesionalnost'' Josip Gazilj, načelnik PP Mali Lošinj Načelnik PP Mali Lošinj za Dnevnik Nove TV: "Imamo dovoljno materijalnih dokaza. Zasad nije utvrđena povezanost između osumnjičenog i ubijene djevojke"

Otac je sam pozvao hitnu, a uz njega je u tom trenutku bila i dječakova majka, također Hrvatica, koja je trudna sa šestom djetetom 

Muškarac je u priznanju policiji rekao kako nije mogao spavati zbog bolova te je konzumirao hašiš i u naletu bijesa pretukao je vlastito dijete do smrti.