Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u Milanu

U stanu pronađen mrtvi 2-godišnjak, otac podrijetlom iz Hrvatske priznao policiji: "Ubio sam ga u naletu bijesa"

Italija, policija, Ilustracija (Foto: GABRIEL BOUYS / AFP)
Italija, policija, Ilustracija (Foto: GABRIEL BOUYS / AFP) Foto: GABRIEL BOUYS / AFP
Tijelo dvogodišnjeg dječaka pronađeno je danas u stanu u Milanu. Lokalni mediji javljaju kako je policija uhitila njegovog oca A.H, državljanina Francuske, inače podrijetlom iz Hrvatske.

Na tijelu bebe pronađeni su znakovi davljenja, modrice i rana na glavi, čija priroda još nije razjašnjena. Dječačiću je na nogama navodno imao posjekotine uzrokovane krhotinama staklene boce, javlja Corriere.

Pročitajte i ovo Godišnjica tragedije u OŠ Vladislav Ribnikar Godišnjica tragedije FOTO Dirljive scene ispred OŠ Vladislava Ribnikara: Roditelji ubijene djece stigli na mjesto masakra Otac prisiljavao svoga sina da trči po traci usprkos opetovanim padovima - 3 Preminuo u bolnici UZNEMIRUJUĆI VIDEO Otac optužen za ubojstvo: Tjerao sina (6) da vježba do iznemoglosti jer je predebeo, objavljena mučna snimka

Otac je sam pozvao hitnu, a uz njega je u tom trenutku bila i dječakova majka, također Hrvatica, koja je trudna sa šestom djetetom 

Muškarac je u priznanju policiji rekao kako nije mogao spavati zbog bolova te je konzumirao hašiš i u naletu bijesa pretukao je vlastito dijete do smrti. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene