Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok svi spavaju

'Sofisticirane' metode pljačke: Plinom omame obitelji pa pljačkaju kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lopovi koji su opljačkali dvije luksuzne vile na Sardiniji koristili su plin za spavanje kako bi onesposobili vlasnike.

Pljačkaši su iz dvije vile u mjestu Porto Cervo ukrali čak 315 tisuća eura, piše Upi.com. Riječ je o vili milanskog farmaceutskog tajkuna čija je cijela obitelj bila u kući za vrijeme pljačke.

Pročitajte i ovo Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje" Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga

Iako su lopovi skinuli prozore, tajkunova supruga, majka i kćer ništa nisu čuli. Slično se dogodilo i s ukućanima opljačkane vile u susjedstvu. Svi su oni ispričali kako su se nakon buđenja osjećali slabo i ošamućeno te kako su shvatili da su opljačkani. Nedostajao je novac i satovi.

Lopovi su po Europi već i ranije isprobali ovakve vrste pljačke. U lipnju su u Francuskoj operirali u autokampovima gdje su u ventilacijski otrov uštrcali plin za uspavljivanje. Nije bila pošteđena ni španjolska obala gdje je uz pomoć plina za spavanje, opljačkano najmanje šest kuća.  

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene