Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lopovi koji su opljačkali dvije luksuzne vile na Sardiniji koristili su plin za spavanje kako bi onesposobili vlasnike.


Pljačkaši su iz dvije vile u mjestu Porto Cervo ukrali čak 315 tisuća eura, piše Upi.com. Riječ je o vili milanskog farmaceutskog tajkuna čija je cijela obitelj bila u kući za vrijeme pljačke.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Ukinuli su izvanredno stanje i policijski sat, tisuće mladih cijelu noć partijalo na ulicama Koronavirus u svijetu - Sve više slučajeva - 3 Španjolska prva u Europi ima 800 tisuća oboljelih, u Italiji bez maske ni na otvorenome: "Ne treba se šaliti s ubojitim virusom, to je pitanje poštovanja drugih"

Iako su lopovi skinuli prozore, tajkunova supruga, majka i kćer ništa nisu čuli. Slično se dogodilo i s ukućanima opljačkane vile u susjedstvu. Svi su oni ispričali kako su se nakon buđenja osjećali slabo i ošamućeno te kako su shvatili da su opljačkani. Nedostajao je novac i satovi.

Lopovi su po Europi već i ranije isprobali ovakve vrste pljačke. U lipnju su u Francuskoj operirali u autokampovima gdje su u ventilacijski otrov uštrcali plin za uspavljivanje. Nije bila pošteđena ni španjolska obala gdje je uz pomoć plina za spavanje, opljačkano najmanje šest kuća.