Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka

Vozio bez vozačke, pijan, umalo izbjegao sudar da bi na kraju završio u jarku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
BiH policija u srijedu je uhitila pijanog vozača, a objavljena je i snimka njegove vožnje koja je završila tako da je vozilom sletio u jarak.

Policija iz Busovače u BiH u srijedu je uhitilia 42-godišnjeg muškarca, nakon što je vozio pijan i bez vozačke dozvole.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Vozač krivuda po cesti Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama, vozač u posljednji tren izbjegao smrt

Policiji je oko 14 sati prijavljeno da je došlo do prometne nesreće nesreće u Bukovici kod Kiseljaka. Izlaskom na mjesto događaja policija je pijanog vozača zatekla u automobilu koji je sletio s ceste, piše Depo.ba.

Samo pukom srećom nije ozlijeđen, rekli su u MUP-u Srednjobosanskog kantona.

Alkotestom je utvrđeno da ima 2,58 promila alkohola u krvi, a daljnjom istragom da automobil koji je vozio nije registriran te da on nema vozačku dozvolu. Odmah je uhićen i priveden

Njegovu pijanu vožnju snimio je vozač koji se vozio iza njega, a snimka je objavljena na YouTubeu. Na snimci se vidi kako je izbjegao sudar s kamionom koji mu je išao ususret te se kasnije prevrnuo i završio u jarku pokraj ceste.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene