Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zaposlenik zračne luke u Frankfurtu dobio je otkaz nakon što se saznalo da je tri tjedna skrivenom kamerom snimao žene u WC-u.


Thomas L. star 50 godina, sakrio je malenu kameru iza role WC papira, piše The local.de. Njegova tajna je objelodanjena nakon što je jedna 42-godišnja žena uzela rezervnu rolu papira te o svemu obavijestila policiju. 

Vezani članci Zračna luka Frankfurt (Foto: AFP) U frankfurtskoj zračnoj luci uhićen osumnjičenik (65) za ratni zločin u Petrinji Slika nije dostupna Amsterdam: Zračna luka evakuirana zbog bombe iz II. svjetskog rata

Djelatnik zračne luke odmah je dobio otkaz, a policija je pretražila njegov stan, oduzela mu računalo, kameru i memorijske kartice. Pretražen je i ženski WC zračne luke, no nije pronađeno više skrivenih kamera.

'Teško je opisati kako se u ovakvim slučajevima osjećaju žene', rekao je Alexander Kießling, glasnogovornik policije. Dodao je da ovakav šok može voditi do ozbiljne traume. Ostali zaposlenici zračne luke morali su potpisati izjavu kojom jamče da o ovom skandalu neće nikome pričati.