Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Napadač je ubijen, a dva policajca su lakše ranjena.


Slovenska policija ubila je čovjeka koji je vatrenim oružjem napao obitelj susjeda s kojim je bio u sporu i zatim se zatvorio u svoju kuću i uzvraćao vatrom ne želeći se predati policiji čija su dvojica pripadnika ozlijeđena u akciji, objavljeno je u nedjelju.

Vezani članci Ilustracija U Sloveniji udvostručen broj novozaraženih, reagirao i premijer: "Nalazimo se na raskrsnici" Koronavirus, Hrvatska HZJZ objavio nove mjere o okupljanjima i za prelazak granice: Razmak od metar i pol, evidencija sudionika, pravila za glazbenike i plesni podij...

U obračunu koji se dogodio u subotu oko 22 sata ranjeni su vodič policijskog psa i jedan policajac, no njihovo stnaje nije ozbiljno, objavila je policija.

Više pojedinosti o događaju bit će poznato u ponedjeljak.

NOVI DETALJ AKCIJE U SAINT DENISEU 'Pomozite mi, pomozite mi, on nije moj dečko!'

Prema policijskom priopćenju, sve se dogodilo u Doleni vasi blizu Ptuja kad je muškarac vatrenim oružjem pucao po kući susjeda s kojim je bio u višegodišnjem sporu. Ukućani su se skrili u podrum i pozvali policiju koja napadača nije zatekla na mjestu napada.

Pozvana je i specijalna policija, a napadač je nađen nekoliko sati poslije u svojoj kući gdje se zabarikadirao i odbijao pozive da se preda te je pucao na policiju koja ga je u obračunu ubila. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook