Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi su u strahu

Skupila novac za svoju prvu kuću, a onda u njezinim zidovima otkrila zmije

Ilustracija - 1
Ilustracija - 1 Getty Images
Aktualno Galerija Ilustracija - 5 Ilustracija - 5 Foto: Getty Images Ilustracija - 4 Ilustracija - 4 Foto: Getty Images Ilustracija - 3 Ilustracija - 3 Foto: Getty Images Ilustracija - 2 Ilustracija - 2 Foto: Getty Images +0 Ilustracija - 1 Galerija 1/5 >>
Amerikanka iz Colorada cijeli je život štedjela kako bi napokon kupila svoju prvu kuću, no samo nekoliko dana nakon useljenja u kući je otkrila neugodno iznenađenje. U njezinim zidovima skrivalo se deset zmija.

42-godišnju Amber Hall u novom domu je dočekalo neugodno iznenađenje. Samo nekoliko dana nakon useljenja u kuću na koju je potrošila svu svoju životnu ušteđevinu otkrila je zmije u zidovima.

U manje od dva tjedna Hall je pronašla čak deset zmija, a prvog je sustanara otkrila kada je njezin pas počeo pažljivo promatrati stražnji zid garaže. Zmiju je otkrila u pukotini pokraj vrata.

Pročitajte i ovo Zmija u Utrini sunčanje u novom zagrebu Velika zmija uplašila stanovnike zagrebačkog naselja. Iz Azila Dumovec imaju poruku za građane

"Moja djeca i ja bojimo se noću zatvoriti oči, također se bojimo koristiti toalet jer bi iz njega mogle ispuzati zmije", rekla je Hall, koja kaže da se boji čak i raspakirati stvari koje je ponijela sa sobom jer bi se u kutijama ili ispod njih moglo skrivati još gmazova, prenosi Insider.

Na hvatača zmija već je potrošila oko 1000 dolara, a čini se da su, prema veličini gmazova, neki živjeli u kući oko dvije godine.

Pročitajte i ovo Pauk s Kajzerice - 2 Pušten u prirodu FOTO Pogledajte tko joj se uvukao u stan: Kad ga je ugledala, krv joj se sledila u žilama

Pročitajte i ovo Gušter u Zagrebu SMJEŠTEN U AZILU DUMOVEC VIDEO Tko je to zalutao u Zagreb? Iznenađenje u podzemnoj garaži: "Taj čudesni gmaz nije odavde!"

Na pitanje o zmijama iz tvrtke za nekretnine rekli su da prvi put čuju za taj problem i da bi novim vlasnicima rekli da su znali za to.

"Ovo je moj prvi dom. Radila sam za njega cijeli život i sada ne mogu uživati u njemu. Ni moja djeca ne mogu uživati u novom domu", rekla je Hall.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene