Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najpoznatija TV voditeljica

Ako se ona smješka, Zapadu je to loša vijest

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ona je TV voditeljica koju se traži u Sjevernoj Koreji, kad su u pitanju nuklearni pokusi, lansiranja raketa i upozorenja na svo zlo sa Zapada.

Ri Chun-Hee radi za sjevernokorejsku državnu televiziju već više od 40 godina i najpoznatija je žena u toj zemlji. Zanimljivo je da nitko zapravo ne zna koliko Chun-Hee ima godina, ali se pretpostavlja da je zakoračila u sedmo desetljeće života.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Slika nije dostupna Objavio CNN Sjeverna Koreja je možda testirala komponente hidrogenske bombe, nije bila cijela

Niti najnovije testiranje nuklearne bombe u Sjevernoj Koreji nije prošlo bez da ga Chun-Hee prenese svojim sunarodnjacima, ali i svijetu. Ono po čemu je poznata, jest stil kojim to radi, koji se uredno sastoji uglavnom od vikanja i tek pokoje emocije.

Vijest o uspješnom testiranju nuklearne bombe, prenijela je sa smiješkom na licu čitavo vrijeme, uz naravno neizostavnu dramu i viku, s kojom se u svijetu i proslavila. Kad je ona dobro raspoložena u prenošenju vijesti iz njezine zemlje, svijet obično ima razloga za brigu.

Njezini, vjerojatno najtužniji voditeljski trenuci, zasigurno su bili kad je morala prenijeti vijest o smrti prethodnih sjevernokorejskih diktatora, Kim Il-Sunga i Kim Jong-Ila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene