Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Đukanović Crnogorcima

'Sami se izborite za bolji život, ne može se samo sjediti po kafićima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobičan motivacijski govor bivšeg predsjednika Mile Đukanovića: Neozbiljno je da po čitav dan sjedimo u kafićima umjesto da svakodnevno pokazujemo posvećenost radu i razvoju.

Na sjednici crnogorske vlade u Cetinju bivši predsjednik Milo Đukanović pred stranačkim kolegama iz Demokratske stranke socijalista objasnio je zašto Crnoj Gori ne ide nabolje. On je Crnogorcima poručio da im nitko sa strane neće podariti bolju kvalitetu života, već da se sami moraju izboriti za njega, prije svega većim radom i predanošću na poslu.

Pročitajte i ovo Milo Đukanović Na čelu od 1998. godine Potez nakon poraza na izborima: Đukanović podnio ostavku na mjesto predsjednika DPS-a Slika nije dostupna Obrat Đukanović unatoč pobjedi na izborima neće biti crnogorski premijer

'Ako netko misli da za pet godina može ostvariti europsku kvalitetu života ako po čitav dan sjedimo u kafićima, onda je to vrlo neozbiljno. Moramo svakodnevno pokazivati posvećenost radu i razvoju', poručio je Đukanović, a prenose podgoričke Vijesti.

Također, nije propustio priliku da još jednom iskritizira opoziciju i dio nevladinog sektora zbog, kako je rekao, brutalne sotonizacije stranih investitora. 'A sve to rade u cilju rušenja ekonomskog sistema Crne Gore kako bi potom lakše došli na vlast, optužujući DPS za nesposobnost', rekao je Đukanović prvi čovjek DPS-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene