Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trgovina ljudima

Sad im tetoviraju i bar kodove: Otete djevojke prisiljavali na prostituciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolska policija je u Madridu spasila 19-godišnju djevojku koju su zbog prostitucije oteli trgovci ljudima.

Na snimkama objavljenim na španjolskoj televiziji TVE vidi se spavaća soba gdje je djevojka navodno živjela. Mlade žene u potrazi za poslom vrlo često postaju žrtve trgovine ljudima i rade kao prostitutke.

Pročitajte i ovo Privođenje srpske bande u Španjolskoj Zvan Snajper Huligan koji je preživio dva atentata uhićen u Španjolskoj: Dio je opasne bande koja je trgovala ljudima Ilustracija Istraživanje Eurostata Izašli podaci o najdugovječnijim stanovnicima Europske unije: Pogledajte gdje se na ljestvici nalaze Hrvati

>> Hrvati vrbovali cure iz regije nudeći posao u ugostiteljstvu u Španjolskoj

Policija je objavila i fotografiju bar koda - tetovaže koju su djevojci napravili otmičari, te iznos koji je djevojka navodno dužna svojim otmičarima.

'Imala je tetovažu bar koda i brojku koja označava koliko vrijedi. Tako su je označili, kao da je njihovo vlasništvo. Oni odlučuju koliko koja djevojka vrijedi', pojasnili su iz policije.

Policija je zaplijenila i tri vozila, 130.000 eura, od kojih je 70.000 bilo skriveno u lažnom stropu, razno vatreno oružje i hi-tech materijale. Policija tvrdi kako su prostitutke krale kreditne kartice, zlato i nakit od svojih klijenata. 'Nudile bi im svoje usluge u iznajmljenim stanovima u blizini ulice Montera. Imali su odnos, a one bi im ukrale sve što su mogle'.

Uhićene su 22 osobe, uključujujući i Rumunja za kojeg se vjeruje da je vođa organizacije.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene