Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na Facebook stranici policije dobila je 200 lajkova i preko 150 komentara, no to sigurno nije kraj njezine 'internet' slave.


Nakon Jeremyja Meeksa koji je, zahvaljujući policijskoj fotografiji, proglašen najzgodnijim kriminalcem na svijetu, s Facebook stranice američke policije stiže još jedna internet 'zvijezda'.

Vezani članci Neredi u Denveru - 2 Ljevičari se u Portlandu sukobili s policijom, u Seattleu porazbijali prozore na institucijama i zapalili američku zastavu Auto na parkiralištu ''Lopov zlatna srca'' ukrao joj auto i onda još prijetio da će joj pozvati policiju

No, ipak nešto drugačija od 'Dreamy McMuga' kako su prozvali ljepuškastog Meeksa.

Angela Green (34), koja je uhićena u Wickliffeu u Ohiu jer je odbijala napustiti hotelsku sobu u Quality Innu, pozirala je za policijsku evidenciju s 'duckface' pozom.

Njezina fotografija dobiva sve više poklonika na društvenim mrežama i to pod nazivom 'najgori duckface u povijesti'. Na Facebook stranici policije dobila je 200 lajkova i preko 150 komentara.

VIDEO Prvi intervju najzgodnijeg kriminalca, evo njegove poruke!

Policija ju je privela jer, prvo, sa svojim muškim društvom nije željela napustiti sobu koju su uzeli na jedan dan, a onda se odbila identificirati, i kako je navela policija u Wickliffu, bila je vrlo bučna. Zbog ometanja službenih osoba kažnjena je s 354 dolara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook