Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije mogla gore od ovoga?

Nova zvijezda s Facebook stranice američke policije: Najgori 'duckface' u povijesti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Facebook stranici policije dobila je 200 lajkova i preko 150 komentara, no to sigurno nije kraj njezine 'internet' slave.

Nakon Jeremyja Meeksa koji je, zahvaljujući policijskoj fotografiji, proglašen najzgodnijim kriminalcem na svijetu, s Facebook stranice američke policije stiže još jedna internet 'zvijezda'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

No, ipak nešto drugačija od 'Dreamy McMuga' kako su prozvali ljepuškastog Meeksa.

Angela Green (34), koja je uhićena u Wickliffeu u Ohiu jer je odbijala napustiti hotelsku sobu u Quality Innu, pozirala je za policijsku evidenciju s 'duckface' pozom.

Njezina fotografija dobiva sve više poklonika na društvenim mrežama i to pod nazivom 'najgori duckface u povijesti'. Na Facebook stranici policije dobila je 200 lajkova i preko 150 komentara.

VIDEO Prvi intervju najzgodnijeg kriminalca, evo njegove poruke!

Policija ju je privela jer, prvo, sa svojim muškim društvom nije željela napustiti sobu koju su uzeli na jedan dan, a onda se odbila identificirati, i kako je navela policija u Wickliffu, bila je vrlo bučna. Zbog ometanja službenih osoba kažnjena je s 354 dolara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene