Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napali iz dva smjera

Treći napad u dva dana: Rusi zauzeli još jednu vojnu bazu na Krimu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruske snage zauzele su još jednu bazu na Krimu. Feodosija je bila jedna od posljednjih baza koju je kontrolirao Kijev, a ruske snage su je neko vrijeme držale u okruženju.

Ukrajinske vlasti izvijestile su da su ruske snage zauzele pomorsku bazu u Feodosiji, javlja BBC. To je treći takav napad u posljednja dva dana.

Pročitajte i ovo Rusi uništili ukrajinski HIMARS Velika eksplozija VIDEO Prvi put od početka rata: Rusi silovitim napadom zadali težak udarac Ukrajincima Dmitrij Medvedev Karta izazvala nevjericu Medvedev šokirao, pogledajte kako je podijelio teritorij Europe: "Taj koncept mora zauvijek nestati"

Feodosija je bila jedna od posljednjih baza koju je kontrolirao Kijev, a ruske snage su je neko vrijeme držale u okruženju. Prema riječima glasnogovornika ukrajinskog ministarstva obrane Vladislava Seleznjova, Rusi su bazu napali iz dva smjera te da su okupili ukrajinske vojnike i vezali ruke ukrajinskih časnika. BBC javlja da je baza u potupnosti pod ruskom kontrolom i da u njoj nema više Ukrajinaca.

'Ne dopustite da Moldavija bude sljedeća Putinova žrtva'

Rusija je zauzela većinu ukrajinskih vojnih baza na Krimu. Među njima su i dvije koje je zauzela u petak. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene