Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gnusan zločin

Rusija: Kanibali leš prodali kiosku za kebab?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska policija uhitila je troje beskućnika, za koje sumnjaju kako su ubili i raskomadali 25-godišnjaka, kojeg su potom djelomično pojeli, a ostatke prodali lokalnom kebab restoranu.

Prve sumnje da nešto nije u redu pojavile su se nakon što su pronađeni odsječeni dijelovi ljudskog tijela blizu autobusne stanice u predgrađu ruskog grada Perma, koji se nalazi 1150 kilometara od Moskve. Sva trojica beskućnika, tvrdi ruska policija, imaju kriminalni dosje, a sumnjiči ih se da su mladića masakrirali čekićem i noževima te potom sasjekli na komade, dio kojih su sami pojeli, piše portal susk.perm.ru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura

>> Kuhar pripremao kebab pokraj mrtvaca

'Nakon izvršenja zločina, mladićev leš je raskomadan, a neki dijelovi su pojedeni, dok je ostatak prodan kebab kiosku', izjavio je glavni regionalni tužitelj, no zasad nije poznato, jesu li dijelovi leša nesretnog mladića završili i u nečijem kebabu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene