Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ruska policija uhitila je troje beskućnika, za koje sumnjaju kako su ubili i raskomadali 25-godišnjaka, kojeg su potom djelomično pojeli, a ostatke prodali lokalnom kebab restoranu.


Prve sumnje da nešto nije u redu pojavile su se nakon što su pronađeni odsječeni dijelovi ljudskog tijela blizu autobusne stanice u predgrađu ruskog grada Perma, koji se nalazi 1150 kilometara od Moskve. Sva trojica beskućnika, tvrdi ruska policija, imaju kriminalni dosje, a sumnjiči ih se da su mladića masakrirali čekićem i noževima te potom sasjekli na komade, dio kojih su sami pojeli, piše portal susk.perm.ru.

>> Kuhar pripremao kebab pokraj mrtvaca

Vezani članci Policajac, ilustracija Užas u Ludbregu: U rijeci Bednji pronađeno tijelo starije ženske osobe Slika nije dostupna Policija pet godina čekala ovaj trenutak: Serijski ubojica pogriješio i napokon otkrio lice

'Nakon izvršenja zločina, mladićev leš je raskomadan, a neki dijelovi su pojedeni, dok je ostatak prodan kebab kiosku', izjavio je glavni regionalni tužitelj, no zasad nije poznato, jesu li dijelovi leša nesretnog mladića završili i u nečijem kebabu.