Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na mjestu događaja

Reporterka Nove TV izvještava iz Istanbula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reporterka Nove TV Danka Derifaj nalazi se u Istanbulu i prati razvoj događaja oko antivladinih prosvjeda u Turskoj.

Kako je Istanbul doista velik, višemilijunski grad, naša reporterka izvještava kako postoje i dijelovi grada koji nisu niti svjesni događaja u četvrti Bešiktaš i sukoba prosvjednika s policijom. Strani novinari konstantno pristižu na oba aerodroma u Istanbulu.

Pročitajte i ovo Tayyip Erdogan Izbori u Turskoj Hoće li doći do povijesne promjene u Turskoj: Erdogan gubi u predizbornim anketama Slika nije dostupna AL-QURASHI UBIJEN? Erdogan tvrdi da su likvidirali vođu Islamske države

>> VIDEO DOKAZ POLICIJSKE BRUTALNOSTI, dvoje prosvjednika poginulo

Turski premijer Recep Tayyip Erdogan niječe svaku pretjeranu uporabu sile u sukobima policije i prosvjednika i odbacuje mogućnost da se u toj islamskoj republici događa 'tursko proljeće'. Premijer Erdogan za antivladine prosvjede krivi oporbenu stranku.

Prosvjednicima su se međutim pridružili i zaposleni u javnim službama, njih 240.000 te ističu kako će to biti dvodnevni štrajk.

Turski premijer Erdogan se nalazi u službenom posjetu Maroku, a njegov zamjenik Bülent Arınç danas se ispričao svim ozlijeđenim prosvjednicima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene