Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za Ivicom Todorićem

"Scotland Yard zasad šuti, oni takve stvari rade vrlo diskretno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trenutna adresa boravišta Ivice Todorića i dalje nije poznata, a sam Todorić još nije uhićen, unatoč raspisanom europskom uhidbenom nalogu.

Ivica Todorić još je nedostupan hrvatskom tužiteljstvu. Ostaje otvoreno pitanje hoće li ga pronaći policija u drugim državama, nakon što je za njim jučer Županijsko državno odvjetništvo izdalo Europski uhidbeni nalog. Neslužbeno doznajemo, za njim je izdana i Interpolova crvena tjeralica. Ministarstvo unutarnjih poslova službeno ne želi komentirati operativni tijek postupka. Ako Ivica Todorić bude uhićen u državi članici Europske unije onda bi cijela procedura, u slučaju da se protivi izručenju, do odluke trebala trajati 60 dana. U međuvremenu, obrana Ivice Todorića uložila je žalbu na istražni zatvor. Odvjetnici ostalih osumnjičenih pišu žalbe na samo pokretanje istrage.

Pročitajte i ovo Slučaj Agrokor; ilustracija - 3 U slučaju Agrokor Hrvoj Šipek zatražila zaštitu zakonitosti vještačenja, Todorić: "Ovo je sramota za pravosudni sustav Hrvatske" Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno"

Je li britanska policija tražila Ivicu Todorića po londonskim adresama u utorak, teško je reći, jer službenih informacija o tome i dalje nema, izvještava reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Ivanda Rožić iz Londona.

"One neslužbene i dalje govore da se on (Ivica Todorić) i dalje nalazi u Londonu, baš kao i njegov sin Ante, koji je jučer doletio iz Zagreba. On inače ima manji obrt u Londonu i bavi se financijskim savjetovanjem", kaže Ivanda Rožić.

Scotland Yard će se o svemu oglasiti ukoliko dođe do uhićenja ili ako lociraju Ivicu Todorića. "Britanska policija inače takve stvari uglavnom radi diskretno i daleko od televizijskih kamera", dodaje naša reporterka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene