Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rat u Ukrajini

VIDEO Jezivi prizori iz Mariupolja, objavljena snimka razrušenog skloništa: "Ispred vrata je bila ispisana riječ 'Djeca' kako bi upozorila ruske vojnike, ali to su njihove mete"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dramsko kazalište u Mariupolju pretrpjelo je ogromnu štetu. U trenucima bombardiranja je bilo sklonište za tisuće civila, uglavnom žene i djecu.

Ministarstvo vanjskih poslova Ukrajine objavilo je snimku razrušenog Dramskog kazališta u Mariupolju. Spasioci su nakon bombardiranja danima pokušavali doći do preživjelih i žrtava.

Pročitajte i ovo Francuska vojska Opasna predviđanja Europska sila otvoreno se priprema za rat, jasno je i protiv koga: "Dio smo koalicije..." Avdijivka Novi gubici Ukrajina ostala bez dijela teritorija: Obećana pomoć Zapada nije stigla

"Zastrašujuća snimka Dramskog kazališta u Mariupolju. Bombardirali su ga iako su se tamo skrivale tisuće ljudi. Ispred vrata je bila ispisana riječ 'Djeca' kako bi upozorila ruske vojnike, ali djeca i drugi civili su njihove mete", navode uz snimku na Twitteru.

Mariupolj je jedan od najteže stradalih gradova u ruskoj invaziji na Ukrajinu. Čitavi gradski blokovi u središnjem Mariupolju su izbrisani i sravnjeni sa zemljom.

Nakon Buče, postaje drugi grad u kojemu ruska vojska skriva dokaze počinjenih ratnih zločina, tvrdi mariupoljsko Gradsko vijeće.

O ratu u Ukrajini iz minute u minutu čitajte >>OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene