Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrajinskie feminiskinje

Razgolitile se usred Vatikana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri aktivistkinje ukrajinskog pokreta Femena, čije pripadnice vole prosvjedovati golih grudiju, talijanska policija zaustavila je u nedjelju na prilazu Vatikanu, ali jedna se od njih uspjela probiti do Trga svetog Petra gdje se i skinula.

Ukrajinske feministkinje su pokušale privući pozornost na svoje ciljeve dok je papa Benedikt XVI. vodio molitvu Angelusa na trgu.
Policija je njih četiri zaustavila u Via della Conciliazione, glavnoj ulici prema Vatikanu, dok su još bile odjevene.

No jedna od njih, plavuša u uskim trapericama i obnaženih prsiju, uspjela je nakon Angelusa kriomice doći do još uvijek punog Trga svetog Petra, obnažiti grudi i istaknuti transparent sa sloganom 'Sloboda ženama' prije nego je policija odvela.

Pripadnice Femena kojih je u Kijevu tristotinjak, golišave ili oskudno odjevene, sve češće izlaze u javnost upozoravajući na prostituciju, seksualni turizam i spolno uznemiravanje kojima su izložene studentice sveučilišta u Ukrajini.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene