Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pedofil traži isplatu

Raymond Hewlett želi novac za odgovore o otmici Maddie

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski pedofil Raymond Hewlett od za odgovore na pitanja o nestanku Madeleine McCann, zatražio je isplatu od više tisuća funti, istovremeno tvrdeći kako kako on nema veze s njezinim nestankom.

Hewlett je odbio razgovarati s detektivima, koje su Kate i Gerry McCann unajmili u slučaju nestanka svoje kćeri, sve dok mu se, kako je rekao, ne isplati pozamašna suma iz fonda za pronalazak male Madeleine, prenosi Daily Mail. Iako taj 62-godišnji osuđivani zlostavljač djece tvrdi kako nema veze s otmicom djevojčice, ali da ju je u odmaralištu vidio najmanje dva puta, on se nalazio u portugalskom turističkom gradiću Algraveu, u trenutku kad je Madeleine oteta.

Pročitajte i ovo Pedofilija - 2 Određen istražni zatvor Učitelju prijavljenom za zlostavljanje djece policija je pratila mobitel: Javnosti je poznat u kulturnim i crkvenim krugovima Christian Brückner, Madeleine McCann Traje suđenje Šokantne optužbe i detalji zlostavljanja Brücknera, kojeg se sumnjiči da je ubio i oteo Maddie: Bičevao stariju ženu, jednu žrtvu ostavio u strahu da će joj odrubiti glavu

Trenutno se nalazi u jednoj njemačkoj bolnici, gdje se oporavlja od operacije raka grla, a dosad je sve pokušaje detektiva angažiranih od McCannovih da ga intervjuiraju, odbio. 'On zapravo traži odgovore na pitanja, koja bi mogla pomoći u istrazi, što je nečuveno. Nitko mu to neće platiti', kazao je izvor blizak obitelji McCann.

Ne odustaje od zahtjeva za novcem

'Uvjereni smo da ćemo razgovarati s njim u bliskoj budućnosti, a nadamo se kako će njegov odvjetnik shvatiti da je razgovor s nama razuman korak, jer mu to može pomoći i da skine ljagu sa sebe u ovom slučaju', kazao je glasnogovornik obitelji McCann, Clarence Mitchell. Hewlett je, međutim, i dalje pri svojoj odluci te ne namjerava ostati od nje.

'On tvrdi kako tim novcem želi pomoći svojoj djeci, ukoliko umre, ali ga nitko ne želi čak ni štapom dotaknuti. Trebalo bi ga prije brinuti da dokaže kako nije kriv za otmicu', kazao je jedan od prijatelja McCannovih. Hewlett u svojem zahtjevu ima i podršku svoje žene, bivše njemačke vojnikinje Marianne Schmuker, koja je u tu svrhu angažirala i lokalnog odvjetnika, kako bi dogovorio 'naknadu' za razgovor s istražiteljima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene