Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna 64-godišnja žena poginula je a 56-godišnji muškarac teško je ozljeđen u četvrtak u Sarajevu kada ih je udarila ralica koja je čistila snijeg, potvrdila je sarajevska policija.


Glasnogovornik policije Irfan Nefić izjavio je kako je žena preminula na mjestu nesreće uslijed teških ozljeda.

Muškarac kojega je ralica teško ozljedila odmah je prevezen u bolnicu u Sarajevu. Policija i dežurni državni odvjetnik proveli su očevid i u tijeku je istraga koja treba utvrditi kako se točno zbila ova tragedija.

Više od metar snijega koji je u Sarajevu pao početkom mjeseca i dalje otežava promet po cijelom gradu, a do sada su u cjelosti raščišćene samo najvažnije prometnice.

Brojne ulice ali i pločnici i dalje su zakrčeni snijegom te je pješacima gotovo nemoguće kretati se bez rizika da ih udare automobili. (Hina)

 

Vezani članci Koronavirus u BiH Srbija uvela kazne za nenošenje maske, ministru zdravstva proširene ovlasti: Može narediti izvanredno cijepljenje i zabraniti okupljanja Ilustracija (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Zbog snijega stiglo i upozorenje HAC-a: Objasnili i zbog čega vozači ne vide ralice na autocesti