Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velik broj otkazanih letova

Putnici 'zaglavili' u zračnim lukama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U talijanskim zračnim lukama došlo je do velikih poremećaja u letovima, posebice u Rimu, nakon prosvjeda osoblja Alitalie te hitnog slijetanja jednog zrakoplova Ryanaira.

Alitalia je najavila da će biti prisiljena otkazati ili objaviti kašnjenje nekoliko letova u zračnoj luci Rim Fiumicino zbog ilegalnog nenajavljenog prosvjeda stotinjak dužnosnika kompanije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema kapitalnih projekata Dubrovnik: Vlahušić uputio apel za pomoć gradu Slika nije dostupna U Budimpešti sve manje otkazanih letova

U podne je 25 letova Alitalie otkazano nakon prvog dana prosvjeda pilota i stjuardesa koji se protive ugovoru o radu koje je predložila talijanska zrakoplovna kompanija.

Državno odvjetništvo u Rimu otvorilo je istragu o legalnosti prosvjeda. 

>> Putnici proveli noć u zračnim lukama

Više stotina putnika bilo je u utorak blokirano u zračnoj luci Fiumicino.

Štrajk pilota i stjuardesa je prouzročio u ponedjeljak otkazivanje nekoliko stotina letova i kašnjenje drugih letova kompanije.

U zračnoj luci Milana Alitalia je otkazala 37 letova. Kaotičnom stanju u zračnom prometu pridonijelo je i to što je druga zračna luka Rima, Ciampino, iz koje polijeću niskobudžetne kompanije, bila zatvorena u ponedjeljak nakon hitnog slijetanja zrakoplova Ryanaira, a otvoriti će se tek u utorak kasno poslijepodne.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene