Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rumunjska: Stotine putnika prosvjeduju zbog kašnjenja letova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko stotina putnika prosvjedovalo je jutros zbog odgode letova u glavnoj bukureštanskoj zračnoj luci i obližnjoj manjoj zračnoj luci, izražavajući nezadovoljstvo što na letove prema Beču i Londonu čekaju i više od 24 sata.

Putnici su bili ljutiti što su noć morali provesti na klupama u zračnim lukama te su glasno vikali 'Lopovi, lopovi', tražeći barem informacije o svojim letovima.

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose Nasukan brod u luci Raši Zbog vremenskih prilika Kod ulaza u luku Rašu nasukao se brod: Ministarstvo otkrilo u kakvom su stanju članovi posade

Neki među njima, kako je prenijela tv-Realitatea, u zračnoj su luci već 40 sati. Glasnogovornik bukureštanskog glavnog aerodroma Valentin Iordache za izostanak informacija okrivljuje zrakoplovne tvrtke Wizz Air i Sky Europe, čiji su letovi preusmjereni na glavnu zračnu luku iz druge, manje regionalne zračne luke, no za to nema objašnjenja. 

'Strpljenje nam je došlo do krajnjih granica. Odgovornost zračnih tvrtki je da o razlozima odgode letova obavijeste svoje putnike', kazao je dodavši kako zaposlenici glavne bukureštanske zračne luke nemaju nikakvih informacija o razlozima kašnjenja spomenutih letova.

Jugoistok Rumunjske bio je paraliziran snijegom, ali agencija AP ne navodi je li kašnjenje letova izazvano vremenskim nepogodama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene